Lev ditt liv, lämna hemstädningen till oss

25.02.2024

Att hålla hemmet rent och snyggt kan vara en utmaning och ibland räcker tiden inte till. Låt oss bli en del av din vardag. Vi hjälper dig att frigöra tid och öka livskvaliteten.

För hela ditt hem

I vår hemstädning ingår dammsugning av alla ytor, som till exempel golv, lister, mattor, elkontakter, element och klädda eller stoppade möbler. Vi utför därtill fuktmoppning av golven eller en annan typ av rengöring, beroende på vad som avtalats. Vi torkar av dörrar och karmar där vi kommer åt och dammar av fönsterbrädor och fria ytor. Dessutom torkar vi av lampor, hyllor och tavelramar där vi kommer åt och putsa speglar. Vi bäddar också sängar och tömmer papperskorgarna.

Badrum

När det gäller badrummen utför vi de generella momenten samt rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett. Vi torkar bort fläckar från väggarna och rengör badrumsskåp och vitvaror. Ett rent badrum är av yttersta vikt och det är något som vi alltid har i åtanke.

Köket

Köket är en annan plats där man verkligen behöver ha det rent och välstädat. Vi utför de generella momenten liksom rengöring av disk- och köksbänk, spis och vägg bakom spis och diskbänk. Vi utför även invändig rengöring av mikrovågsugnen, ut- och invändig rengöring av skåp där sopbehållarna finns. Vi torkar av köksluckor och fläkt samt utsidan av övriga vitvaror. Tömning av hushållssoporna inkluderas också i vårt abonnemang, så det är ännu en sak mindre att oroa sig förOnlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.